dilluns 15 d'abril 2024 INICI | FIRES I FESTES | MERCATS | MÚSICA I TEATRE | ART I EXPOSICIONS | NOTÍCIES I REPORTATGES | AGENDA

Campanya per reactivar el comerç local a Algaida

abril - maig

Algaida enceta una campanya per reactivar el comerç local amb l'adquisició de vals per a futurs consums

L'Associació de Comerç i Empresa d'Algaida, Pina i Randa, amb la collaboració de l'Ajuntament d'Algaida han impulsat una campanya per tal de reactivar el comerç local en temps de crisi a causa de l'estat d'alarma causat per la crisi sanitària lligada a la Covid-19.

La iniciativa possibilita als clients dur a terme dues accions de suport a les petites i mitjanes empreses de la localitat, tant les que romanen obertes com a les que han hagut de tancar temporalment. D'una banda, els ciutadans podran enviar missatge de suport als comerços via telemàtica per tal d'agrair-los la seva tasca "en temps de confinament, en el qual la gent d'Algaida, Pina i Randa han vist encara més el valor i la importància que té el petit negoci local ja sia perquè els han enyorat però també perquè en aquests temps de crisi han mantingut els seus serveis essencials fent-se encara més valuosos", apunta la presidenta de l'associació, Teresa Garcias.

Per altra banda, els comerços i empreses que s'adhereixin a la campanya, posaran vals a la venda per tal que els clients els puguin adquirir avançant el consum i, d'aquesta manera, "donar un cop de mà als comerços del poble", apunten.

"La idea és, per exemple, que la gent que vulgui, pugui comprar un val per consum propi o per regalar que es podrà bescanviar quan el negoci torni a obrir i d'aquesta manera els negocis tenen ingressos mentre estan tancats", explica la regidora de Desenvolupament Local i Econòmic, Margalida Fullana.

La campanya compta amb el reforç d’un vídeo amb testimonis de veïns i veïnes d’Algaida, Pina i Randa que donen suport als comerços i empreses del municipi.