diumenge 25 de febrer 2024 INICI | FIRES I FESTES | MERCATS | MÚSICA I TEATRE | ART I EXPOSICIONS | NOTÍCIES I REPORTATGES | AGENDA

Mercadona dona 20 tones de productes de primera necessitat a la Fundació Banc d’Aliments de Mallorca


La companyia intensifica les donacions durant la situació excepcional ocasionada per la Covid-19 i ha entregat 123 tones de productes de primera necessitat en el que portem d’any

Donació de Mercadona al Banc d’Aliments.

Mercadona ha lliurat 20 tones de productes de primera necessitat com oli, tonyina, tomàquet triturat i fregit, llenties, mongetes i cigrons a la Fundació Banc d'Aliments de Mallorca.

La donació s'emmarca dins del conveni de collaboració que han renovat aquest matí amb la finalitat que els aliments es distribueixin entre les 69 entitats sense ànim de lucre beneficiàries de la mateixa i arribin al consumidor final en perfecte estat.

La companyia ha reforçat durant aquest any les donacions a les entitats d'Illes Balears amb les quals collabora habitualment a causa de la situació excepcional que viu el país ocasionada per la COVID-19.

El president de la Fundació Banc d'Aliments de Mallorca, Raimundo de Montis, ha valorat la magnífica relació que mantenen amb Mercadona des de l'inici, tant en les Operacions Quilo que es desenvolupen durant l'any en diferents centres, com en els convenis de collaboració.

Per part seva, la Directora de Relacions Externes de Mercadona a Illes Balears, Bàrbara Ordás, ha reconegut a l'organització “la seva dedicació altruista per a atendre les persones més necessitades, una labor que ha hagut de reforçar-se des de març” i espera que la contribució de la companyia “ajudi a palliar, en la mesura que sigui possible, la necessitat de tantes famílies”.

123 tones de producte de primera necessitat

Mercadona ha donat des de principis d’any, a les diferents entitats amb les quals collabora, 123 tones de productes de primera necessitat i ha reforçat el seu procés de donacions amb les entitats socials de les balears amb les quals collabora habitualment, a més d’ampliar a tres el nombre de supermercats que donen diàriament aliments als menjadors socials.