dimecres 22 març 2023 INICI | FIRES | FESTES | MERCATS | COMERCI LOCAL | GASTRONOMIA | ESDEVENIMENTS | REPORTATGES

Mercadona inverteix 31 milions d'euros a les illes Balears per a accelerar la reactivació econòmica

juliol -agost

Aquetes inversions es destinaran a obrir dos noves botigues, a reformar altres sis per adaptar-les al nou Model de Botiga Sostenible i a continuar prioritzant la sostenibilitat energètica i mediambiental, millorant també l'experiència de compra total del client.

Mercadona accelera el seu ritme inversor a Illes Balears per a contribuir a impulsar l'activitat econòmica i contrarestar, amb aquest esforç, les conseqüències econòmiques i socials provocades per la crisi sanitària en aquesta Comunitat Autònoma. Per a tot això, la companyia té previst destinar un total de 31 milions d'euros en 2020, amb els quals a més de millorar encara més la seva eficiència i servei, reactivarà l'economia local.

Aquesta inversió anirà destinada a l'obertura de dues noves botigues, la qual cosa suposarà el tancament d'altres dos per no adaptar-se als estàndards que requereix ara la companyia; a la reforma d'altres sis per adaptar-les al nou Model de Botiga Eficient; a la implantació de la nova secció "Llest per a Menjar" en 10 noves botigues i a seguir impulsat el projecte Frescos Global, que incorpora importants millores en les seccions de frescos, aconseguint una major adaptació a l'assortiment local.

A més, aquest impuls inversor també tindrà un impacte indirecte en la creació d'ocupació a Illes Balears, ja que més de 150 tècnics i operaris de diferents oficis treballaran en cadascuna de les reformes i obertures que es realitzin.

La Directora Territorial de Relacions Externes de les Illes Balears i Canàries de Mercadona, Paqui Planells", explica que ja sumen 49 supermercats a les Illes Balears i que "reactivar l'economia de les zones en les quals Mercadona és present a Illes Balears a través de fets, com reflecteix el pla inversor anunciat, és la nostra responsabilitat com a empresa i una prova decidida pel desenvolupament econòmic i social d'aquesta Comunitat".