Cap Vermell Grand Hotel, a través del seu destacat equip de cocteleria, encapçalat pel seu Head Bartender, Víctor Morante i de la mà de Xema Carrasco, ha llançat la seva proposta de còctel, Mediterranean Sour, per al prestigiós concurs ‘The Gardener Gin’. Aquest certamen busca crear un nou còctel clàssic i icònic, recordant la gran època dels còctels d’hotel, on es van inventar els emblemàtics Singapore Sling al Raffles, el Perfect Lady al Savoy, el Martini al Knickerbocker i el Sidecar al Ritz. La creació de l’equip de cocteleria de Cap Vermell Grand Hotel, liderat per Víctor Morante, Mediterranean Sour, és un còctel que captura l’essència de la Mediterrània, com diu el seu nom, utilitzant la ginebra ‘The Gardener Gin’, Italicus (licor de bergamota), supersuc de mandarina i un cordial artesanal de sàlvia i farigola. Aquesta combinació resulta en un còctel amb notes cítriques i herbals, refrescant i evocador dels sabors típics de la nostra regió.
Per a Víctor Morante, participar en el concurs de The Gardener Gin “és una oportunitat única per demostrar la nostra passió per la cocteleria i la nostra dedicació a l’excel·lència. Aquest concurs no només ens permet exhibir la nostra creativitat i habilitats, sinó que també ens brinda la plataforma perfecta per compartir amb el món els sabors i aromes característiques del Mediterrani”.
“El fet de competir en un esdeveniment de tan alt calibre, juntament amb altres hotels de renom, ens motiva a continuar innovant i a mantenir-nos fidels a les nostres arrels mentre explorem noves fronteres a la cocteleria. Estem emocionats de presentar el nostre còctel, Mediterranean Sour, que és una veritable oda als ingredients locals i ret homenatge a la rica tradició dels grans còctels d’hotel”, assegura Morante.
El concurs està en marxa i Cap Vermell Grand Hotel es prepara per rebre la visita dels jutges, que avaluaran la recepta, l’execució, la creativitat i la presentació del còctel. El jurat estarà compost per un periodista local, un representant de The Gardener Gin i un bàrman de renom.
Els guanyadors de cada regió rebran un viatge amb totes les despeses pagades per participar en la Gran Final nacional a Cannes, que tindrà lloc a l’icònic Carlton Cannes l’octubre de 2024. Des de Cap Vermell Grand Hotel, esperen amb entusiasme aquesta oportunitat de brillar a l’escena coctelera internacional i rendir homenatge a la tradició dels grans hotels clàssics.
Per al Head Bartender del prestigiós hotel, guanyar aquest concurs significaria “un gran reconeixement, tant per a Cap Vermell Grand Hotel com per al nostre equip de cocteleria” i remarca que “ens sentim orgullosos portar el nom del nostre hotel a la Gran Final a Cannes i mostrar que la cocteleria mediterrània té un lloc destacat a l’escena internacional”.