La setmana del 27 de novembre a l’1 de desembre es durà a terme a Palma, una nova edició de la cita gastronòmica més important de Mallorca, Tapalma. La cita té lloc per 19a vegada, i a més el dilluns dia 25 es celebrarà, aquest per setena vegada consecutiva, el concurs de tapes i còctels.
Un concurs que reunirà als millors cuiners i coctelers amb la intenció de guardonar-se amb el prestigiós Tapalma d’or, plata o bronze, tant en la tapa lliure com en la dedicada, que enguany compta una altra vegada amb la sobrassada com a principal protagonista.
Hi haurà tres categories de premis: Tapa TaPalma 2024, Tapa Sobrassada de Mallorca IGP 2024, i Còctel TaPalma 2024. En cadascuna d’aquestes tres categories hi haurà premis d’or, plata i bronze.
També s’entregaran accèssits a la millor tapa maridada amb San Miguel, a la millor tapa elaborada amb DO Oli Mallorca i al millor còctel elaborat amb producte Antonio Nadal.
Com ja es va fer l’any passat, un jurat compost per xefs i barmans de reconegut prestigi nacional i internacional, decidiran qui són, aquest mateix dia 25, els guanyadors d’enguany.