dimecres 22 març 2023 INICI | FIRES | FESTES | MERCATS | COMERCI LOCAL | GASTRONOMIA | ESDEVENIMENTS | REPORTATGES

Arranca la Mostra de Cuina de Mallorca amb la Ruta PalmaAvui comença la Mostra de Cuina de Mallorca amb la Ruta Palma, la primera ruta itinerant integrada per 37 restaurants de Palma, que será fins el diumenge 12 de març. La Mostra de Cuina de Mallorca posa en marxa la primera de les quatre rutes amb què busca promocionar el sector de la restauració i el consum de productes locals fora de la temporada estival.

En aquesta primera ruta hi participen 37 restaurants de Palma que oferiran, fins al 12 de març, diferents preparacions culinàries a dos menús específics amb diferents preus i durada; d'una banda, el Menu Mostra constarà d'un entrant, un plat principal, postres i beguda, i d'altra banda, el Menu Gastronòmic consistirà en diferents plats a elecció del xef basats en el producte local.

Els 37 restaurants de la Ruta Palma són: Bar Cristal, La Balanguera, Safrà21, Sandro, Casa Flor, L'Arancina, Restaurante El Corte Inglés, Gaudeix, Ses Coves de Gènova, Bar Mavi, Las Palmeras, Sa Goleta, La Moderna, Mola Italia, Es Racó de Gènova, Los Maños, Wine and Food, Bar Mónaco, Bar Pigalle, Ca n'Ela Vegan Restaurant, Blat al Sac, Colmado Hispania, Restaurante Ca'n Tito, El Mariscal del Jamón, Restaurant Club Nàutic Portitxol, Oaxley, Taberna La Gloria, Hoyo 10, El Alpendre, Vermutería San Jaime, Izakaya, Schwaiger, Mesclat, Quadrat Restaurant and Garden, Urbe, Melassa Cafè i El Bula.

Es farà una ruta setmanal segons el següent calendari:

  • Ruta Palma: del 09 al 12 de març. Inclou el terme municipal de la capital de les illes.
  • Ruta Serra i Nord: del 16 al 19 de març. Inclou els municipis de Calvià, Andratx, Estellencs, Puigpunyent, Banyalbufar, Escorca, Fornalutx, Sóller, Bunyola, Deià, Valldemossa, Esporles, Pollença, Muro, Sa Pobla, Alcúdia i Santa Margalida.
  • Ruta Llevant i Migjorn: del 23 al 26 de març. Inclou els municipis d'Artà, Capdepera, Son Servera, Sant Llorenç, Manacor, Llucmajor, Campos, Ses Salines, Santanyí i Felanitx.
  • Ruta Pla i Raiguer: del 30 de març al 2 d'abril. Inclou els municipis de Santa Eugènia, Algaida, Sencelles, Montuïri, Lloret, Costitx, Sant Joan, Sineu, Llubí, Maria, Ariany, Petra, Vilafranca, Porreres, Alaró, Binissalem, Búger, Campanet, Consell, Lloseta, Inca, Mancor de la Vall, Marratxí, Santa Maria del Camí i Selva.

A més, el públic podrà consultar els establiments participants a cada ruta i el seu menú a la pàgina web www.mostradecuinademallorca.com.

Actuacions musicals

El dissabte 11 de març el públic podrà gaudir gratuïtament de les següents actuacions musicals:

De 19.00 a 21.00 hores actuació del grup "Vía 80" a la Plaça Nuredduna.

De 19.00 a 21.00 hores actuació del grup "Tardes en el Café" a la Plaça Raimundo Clar.