divendres 01 de març 2024 INICI | FIRES I FESTES | MERCATS | MÚSICA I TEATRE | ART I EXPOSICIONS | NOTÍCIES I REPORTATGES | AGENDA

El millor del circ amb CircaireTorna a Alcúdia Circaire, el major espectacle circense, que celebra la seva edició de 2023 omplint de nou la ciutat de maquillatges, acrobàcies i emoció. Serà el pròxim cap de setmana, dies 4, 5, 6 i 7 de Maig, quatre dies carregats de màgia i diversió. 

Al marge, se celebraran també unes jornades professionals que any rere any van augmentant en prestigi en el sector.

Les xifres d'aquesta edició, que fa ja l'octava, són significatives: 41 funcions, 29 companyies, i nombroses activitats amb escolars. Hi haurà set espais que concentrin l'activitat, el Auditori, el Pont de la Vila Roja, la Plaça de Toros, el Port, el Espai Circaire (situat en la Carpa Circ Bover), la Plaça de l'Església i el Passeig Pere Ventanyol, tots ells amb aparcaments pròxims i la possibilitat de gaudir de l'oferta complementària d'Alcúdia.

En tots ells es podran veure espectacles en diverses dels vessants de l'art circense actual, tant amb nous llenguatges escènics, com amb els gèneres més tradicionals, però sempre reflectint les últimes tendències.

La programació comença a les 9 hores, del dijous 4 de maig, amb l'espectacle Küs, en la zona de mar i aquest festival circense finalitzarà el diumenge 7 de maig amb l'espectacle Smashed, a les 19horas, en l'Auditor d'Alcúdia.

El divendres hi haurà 4 espectacles gratuïts, el dissabte hi haurà 8 espectacles gratuïts i el diumenge hi haurà altres 6 més. Més informació del programa en el següent link: https://circaire.com/5-maig