dimecres 22 març 2023 INICI | FIRES | FESTES | MERCATS | COMERCI LOCAL | GASTRONOMIA | ESDEVENIMENTS | REPORTATGES

El Teatre de Lloseta estrena l´espectacle 'INMORTHIA'L'ajuntament de Lloseta i la direcció del Teatre, porten "INMORTHIA, EL MUNDO DEL MAÑANA" un dels xous més innovadors i actuals, el proper diumenge, 12 de març, al Teatre Lloseta. Aquest espectacle recull el concepte de intelligència artificial (IA) i digitalització de la societat i el submergeixen en el fil conductor del guió.

Per primera vegada en un espectacle s'integren diferents intelligències artificials, des d'avatars hiperrealistes fins a assistents de veu programats amb IA. També destaca per ser el primer espectacle en què es sincronitzen hologrames humans i 3D en directe, i una App mòbil per a la participació al sorteig del quadre que es pinta en directe. En definitiva, l'espectacle té com a finalitat la pedagogia i la reflexió de l'espectador sobre la construcció del futur, individual i collectiu.

La venda d'entrada serà online a ticketIB.com i també a la taquilla el dia de l'espectacle.

Preu 10€ anticipada i 12€ a taquilla, fins a 11 anys gratuït.

Consells a les famílies per afrontar les addiccions digitals dels adolescents

Aquest espectacle compta amb la participació de dos agents tutors (Manel Crespí i Andreu Alba), experts en el impacte de les tecnologies en els adolescents i de com les famílies afronten la convivència amb aquestes noves realitats. Al final del Show els pares i els propis adolescents podran comprar un llibre amb consells per afrontar les noves situacions.

Participació al xou a través de l'App mòbil i guanya un quadre.

L'App oficial permetrà participar al sorteig d'un quadre entre els assistents. A més, l'espectador podrà consultar i seguir les lletres de les cançons en directe i interactuar amb la informació digital disponible. Com a novetat, l'artista Sebastián Bauzá pintarà un quadre durant l'espectacle. A la finalització es sortejarà. Sens dubte, serà un dels moments més esperats de l'espectacle.

Links App:

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.amadormagraner.inmorthia&gl=ES

https://apps.apple.com/us/app/inmorthia/id1614501736

Compra la teva entrada aquí: https://ticketib.com/events/inmhortia-a-lloseta

Més info a la pàgina: EL 1º PSEUDO MUSICAL DOCUMENTAL DE ROCK - HYDE XXI