dijous 28 de setembre 2023 INICI | FIRES | FESTES | MERCATS | ESDEVENIMENTS | NOTÍCIES | AGENDA

La Mostra de Cuina Menorquina torna per tota la illaLa Mostra de Cuina Menorquina, organitzada per Restauració Menorca i CAEB, ja té dates per a l'edició del 2023.

L'edició d'enguany, tornant a fer una clara aposta per la desestacionalització, es durà a terme del 22 de setembre al 8 d'octubre. La cita tindrà una durada de disset dies en la qual els restaurants que hi participin donaran a conèixer el potencial gastronòmic de l'illa, oferint receptes tradicionals i una cuina innovadora elaborada amb producte local i de temporada.

Sota aquesta premissa, els restaurants elaboraran un 'Menú Mostra' (a un preu de 20€, IVA inclòs i beguda a part) i/o un 'Menú Gastronòmic' (a un preu i format lliure), en els dos casos basats en la cuina menorquina i amb els productes de la nostra illa.

El president de Restauració Menorca, José Bosch, ha explicat que "en aquesta catorzena edició esperem superar la participació de l'any passat, que ja fou tot un èxit, i per això fem una crida a tots els restauradors de l'illa perquè els residents i turistes que ens visitin sempre trobin a prop qualque restaurant que participi en la Mostra".

Inscripcions

La participació en la Mostra de Cuina Menorquina està oberta a tots els restaurants de Menorca i el termini per inscriure's serà fins al 8 de setembre. La inscripció té un cost de 100€+IVA per als restaurants associats a Restauració Menorca i de 200€+IVA per als no associats, i la inscripció s'ha de realitzar a través del formulari d'inscripció que trobaran a la website www.mostradecuinamenorquina.com.