dijous 28 de setembre 2023 INICI | FIRES | FESTES | MERCATS | ESDEVENIMENTS | NOTÍCIES | AGENDA

Nit de l'Art 2023 a PalmaEl 23 de setembre Palma acull la 27a edició de la Nit de l'Art, amb l'objectiu d'impulsar el caràcter cosmopolita i internacional que té l'art i la cultura de Palma. Així, s'oferiran galeries, espais culturals i 'performances' al voltant de la ciutat.

Una Nit de l'Art amb historia

La Nit de l'Art de Palma es va celebrar per primera vegada en 1996, sent pionera a Espanya. La idea va ser impulsada per una galeria del centre històric, amb l'objectiu de compartir amb col.leccionistes, artistes i amants de l'art de l'illa l'inici d'una nova temporada artística. Després de repetir l'esdeveniment durant més de 25 anys, la Nit de l'Art és, avui dia, un esdeveniment tradicional que reuneix persones de totes les edats al voltant d'exposicions i performances.

Palma convertirà el casc antic en un espai artístic en el qual locals i visitants podran gaudir de la mostra cultural que ofereixen nombroses galeries, museus i artistes.

Què hi puc trobar a la Nit de l'Art 2023 de Palma?

L'esdeveniment estarà conformat per més de 12 galeries a peu de carrer i 10 espais institucionals com la Llotja, el Casal Solleric, Es Baluard Museu d'Art Contemporani, el Museu Fundació Joan March, etc. No obstant això, cal destacar que no tota l'activitat artística es desenvoluparà a Palma, perquè tant a Andratx com a Pollença, podrà trobar també part de la mostra artística de la Nit de l'Art. A més, a les 18h del mateix 23 de setembre, es desenvoluparà una taula rodona sota el nom de 'APC Talks: Hi ha mecenes per a demà? ', en la qual diversos professionals convidaran a pensar i a conversar sobre el mecenatge i el col.leccionisme.

A més, està previst que s'ofereixin rutes guiades en català, castellà i anglès. La informació d'aquestes visites es troba en la pàgina web 'artpalmacontemporani.com'. En aquesta mateixa pàgina, es pot trobar el programa complet, on es recull tota la informació sobre les galeries i els espais institucionals disponibles per als interessats.

 On i quan s'ofereixen aquestes activitats?

Si desitja consultar els horaris i la ubicació dels artistes i les actuacions, pot consultar el següent enllaç. No obstant, a continuació s'adjunta el mapa de les ubicacions principals. 


Art durant tota la setmana

És important assenyalar que, si bé la Nit de l'Art se celebra el dissabte 23, durant tota la setmana les galeries romanen obertes. A continuació li adjuntem els horaris de les galeries i informació sobre les diferents propostes de cadascuna d'aquestes galeries.