diumenge 28 maig 2023 INICI | FIRES | FESTES | MERCATS | COMERÇ LOCAL | GASTRONOMIA | ESDEVENIMENTS | REPORTATGES | AGENDA

Port Adriano rep l'After Sun MarketTorna l'After Sun Market del 26 de maig al 18 de juny, els divendres, els dissabtes i els diumenges. En ella, 30 artistes urbans seran elegits per intervenir contenidors marítims de 3 i 6 metres a la quarta edició de la convocatòria nacional de l'AfterSun Market a Port Adriano.

El 26 de maig serà la inauguració oficial amb música en viu a càrrec de la cantant Orovega, que es presenta al públic amb el primer àlbum i que promet ser una de les artistes revelació d'aquest any.

Per setè any consecutiu, Port Adriano ha proposat una convocatòria oberta per a artistes urbans que intervindran a 20 contenidors marítims, de 3 i 6 metres. Aquesta esdevindrà una exposició gratuïta en un espai obert al públic les 24 h del dia. Les obres es podran visitar el darrer cap de setmana de maig i les tres primeres setmanes de juny.

Aquests contenidors són part de l'Aftersun Market, un mercat efímer amb propostes de disseny, moda i decoració de marques i talents principalment de les Balears, de 30 marques de moda, accessoris i decoració. L'esdeveniment aquest any comptarà amb Food trucks i petites actuacions. Aquest mercat es fa dins de contenidors marítims decorats, creant una exposició a l'aire lliure.

A més, se servirà una variada oferta de menjar perquè el capvespre no ens agafi amb l'estómac buit gràcies a les Food Trucks que estaran acompanyant l'esdeveniment.

Els divendres hi haurà petits concerts i sempre hi haurà música ambient per tenir la millor atmosfera i els dissabtes activitats infantils.

After Sun Market obrirà els divendres, dissabtes i diumenges del 26 de maig al 18 de juny a partir de les 19:00 ha 23 hi tindrà lloc a la plaça central de Port Adriano. És un esdeveniment d'accés gratuït a tots els públics i pet friendly.

Així mateix, l'Ajuntament de Calvià, també collaborador d'aquest esdeveniment, compta amb una exposició de fotos dels millors murals que han participat al seu popular Certamen Betart a través dels anys.