diumenge 28 maig 2023 INICI | FIRES | FESTES | MERCATS | COMERÇ LOCAL | GASTRONOMIA | ESDEVENIMENTS | REPORTATGES | AGENDA

Programa d'abril a l'Auditori de AlcúdiaPrograma d'abril a l' Auditori de Alcúdia

-`Bob Marley for babies´

El Auditori de Alcúdia presenta, el 22 d'abril, l'espectacle de `Bob Marley for babies´ la segona part de la trilogia que La petita malumaluga va iniciar amb l'èxit internacional Bitels per a nadons (concert tribut a The Beatles).

Quatre ballarines que canten, o quatre cantants que ballen, i una violoncellista que interpreten sofisticats arranjaments vocals dels grans temes de Bob Marley, una de les principals icones culturals afro-americanes del segle XX.

Una explosió d'energia cantada i ballada, on el públic, situat a l'interior d'una escenografia immersiva a 360 graus, és en tot moment, el protagonista.

Compra aquí les entrades: https://www.auditorialcudia.net/bob-marley-per-a-nadons

-Cinema: `L'Hotel dels embolics´

El 23 d'abril, a les 19.00 hores, el públic podrà gaudir de la pellícula L'Hotel dels embolics, una comèdia familiar dirigida per Ana Murugarren i produïda per Joaquín Trincado. El repartiment està format de nou per José Mota i Pepe Viyuela com a protagonistes de la pellícula, acompanyats de Paz Padilla i Diego Arroba "El Cejas".

Compra aquí les entrades: https://www.auditorialcudia.net/cinema-el-hotel-de-los-lios

-Teatre: `Les Preposicions´

El 28 de abril, l' Auditori de Alcúdia presenta `Les Preposicions´, un obra teatral en la que la protagonista ha passat els quaranta, no té moltes aspiracions i vol una vida tranquil.la. Decideix convidar a les seves companyes de carrera al seu aniversari.

Ben aviat descobrirà que ha estat una mala decisió com totes les que va fer durant la seva vida des de que va deixar la carrera. Un regal innocent, una fotografia despertarà un records que pensava que havia oblidat, un record marcat per un professor que una nit la va convidar a sopar.

Compra aquí les entrades: https://www.auditorialcudia.net/les-preposicions