La Mostra de Cuina se celebrarà del 25 de febrer a l'1 de març en el Parc de Sa Feixina

La gastronomia i la cultura seran els protagonistes de la fira gastronòmica més important de les Illes Balears, La Mostra de Cuina, que tindrà lloc els dies 25, 26, 27 i 28 de febrer i 1 de març en el Parc de Sa Feixina dins del marc de la Diada dels Illes Balears organitzada pel Govern dels Illes Balears.
Una fira que té com a element principal el producte local i els plats típics de l'illa, i comptarà amb la presència d'establiments com el Berenador Minyones (Palma), Bar Cristall (Palma), Fet a Sóller (Sóller), Mallorcandy (Palma), The Tapes Gastrobar (Menorca), Vogamarí (Formentera), Guillemis i És Jardins de Fruitera (Eivissa), Born Events (Palma), El Bandarra (Palma), Va d'Arròs (Santa Maria) i els vins de José Luis Ferrer (Binissalem).
Els assistents a la fira podran gaudir d'un showcookings, diferents classes magistrals de cuina i cocteleria, música i activitats infantils per a tota la família.
Podràs trobar més informació sobre el programa d'activitats en la web de la Mostra
www.mostradecuinadelesillesbalears.com
Dissabte 25:
12.00 hores: Showcooking i degustació d'arrossos elaborats amb productes de km0.
14.00 hores: Concert de swing amb Hot Creepers.
15.00 hores: Masterclass de cafè local: demostració de cafè de km0 a càrrec de Cafè Ric.
21.00 hores: Concert de The Martini Boys.
22.30 hores: Sessió de radi clàssics amb Miguel Vera.
Diumenge 26:
11.00 hores: Festa infantil amb l'actuació de Maria Bimbolles.
12.30 hores: Vermut i rock: demostració de vermut elaborat amb producte local a càrrec de l'ambaixador de marca d'Antonio Nadal Destilleries; amenitzat amb una sessió de música rock amb Miquel Font.
13.30 hores: Showcooking de cuina mallorquina a càrrec del Consell Regulador IGP Sobrassada de Mallorca.
16.00 hores: Masterclass de mixologia Mixability: sensacions i sabors: demostració de còctels elaborats amb producte de Coca-Cola a càrrec de Kike Bayano.
17.00 hores: Masterclass de cocteleria mallorquina: de còctels elaborats amb Herbes Túnel i Pal Túnel a càrrec de l'ambaixador de marca d'Antonio Nadal Destilleries.
18.00 hores: Sessió de música actual amb Jaume Colombás.
Dilluns 27:
12.00 hores: Festa infantil amb l'actuació de Xiclet i Xinxeta.
18.00 hores: Actuació de la batucada Valquiria.
19.00 hores: Actuació de la Colla Castellers de Mallorca.
Dimarts 28:
11.00 hores: Programa de ràdio en directe a càrrec de SER Ràdio Mallorca Avui por Avui SER Foodie.
21.00 hores: Concert de Mama Kin.
22.30 hores: Sessió amb vinils dels 80s amb Miquel Font.
Dimecres 1:
11.00 hores: Festa infantil amb l'actuació de Xispita & Geordi.
12.30 hores: Pal i rock: demostració de vermut elaborat amb producte local a càrrec de l'ambaixador de marca d'Antonio Nadal Destilleries; amenitzat amb una sessió de música rock amb Miquel Font.
13.30 hores: Showcooking de banderilles a càrrec del xef del Bar Cristall.
16.30 hores: Actuació del Cor Juvenil del Teatre Principal.
17.00 hores: Concert de Anabel Villalonga.
18.00 hores: Concert de Pere Vergés.
19.00 hores: Concert de Tardes en el Cafè.
La Mostra de Cuina dels Illes Balears, organitzat per AgenciaCom, Trui i el Govern dels Illes Balears, compta amb el patrocini oficial de Trasmed; Mahou i Coca-Cola com a patrocinadors; José Luis Ferrer, Antonio Nadal Destilleries, Restauració Mallorca CAEB, Menorca Restauració, Cafè Ric i Fires i Festes com a collaboradors; i Mallorcadiario.com i Radi Mallorca Cadena SER com a mitjans oficials.