diumenge 25 de febrer 2024 INICI | FIRES I FESTES | MERCATS | MÚSICA I TEATRE | ART I EXPOSICIONS | NOTÍCIES I REPORTATGES | AGENDA

Ses Sant Kanuteres a PalmaDia 19 de gener, Palma celebra la revetlla de Sant Sebastià. No obstant això, també serà l'escenari d'esdeveniments artístics alternatius, com a representació de la diversitat de l'illa. Dia 19 de gener, des de les 17h fins les 3h, es podrà gaudir de diversos concerts i actuacions. Tots ells completament gratuïts. El mapa de les places on es duran a terme aquestes festes és el següent:

Aquesta es tracta de la V Edició. Des de 1996, aquest esdeveniment s'ha convertit en un pilar cultural, nascut de l'ímpetu del teatre de carrer Maltepet teatre i el suport dels veïns històrics.

La Coordinadora de Festes Alternatives, herència de diversos collectius als barris Canamunt i sa Calatrava, ha duit la flama de l'autogestió a cada racó de Mallorca. La nostra ruta pel nucli antic és un testimoni de la descentralització i la riquesa cultural.

En aquesta cinquena edició, amplien horitzons amb més activitats, més collectius i més places. Les Festes Alternatives són molt més que esdeveniments; són l'expressió artística i collectiva que defineix la nostra ciutat. En honor a la resistència, rendim homenatge a sant Kanut, i transformam cada plaça en "Ses Sant Kanuteres".

La programació completa és la següent: 

- Plaça Quadrado

Traïdora + Eskolopendra + Pussvdonia + Lakra + Presión + Metacorc + Maldol + Turboterror + Crüa + DJ No Nanay + DJ Conejomanso

17-03h

- Baluard des Princep

Gzus + Clinch b2b VSC + Rastafairy + B.o.B. + ViCE + R99 + FLP + Wateq + Amoniako + MuPa Brothers + Squeezzo + DJ Kugat

15-03h. Totem soundsystem.

- Raimundo Clar

Dr. Zhaska y La Banda Misterio + Daniel Higiénico + La Barraca Soundsystem

20-03h

- Nova Ferrería

Daniel M.B + Caricuper + Pachawans + Fada & Morden + Dropping Deadline + Lucca Effe + Jam sesión

17-03h

- Pes de Sa Palla / Fukushima & Teipa:

Diego Sanjurjo + Pepe Arcade + Un Southnormal + Elektrogena + Nasri + Rick Sena + Axl Sobron

17-03h

- Sant Jeroni

LPM® + C.O.A.V + Antiformula + Amoniako + Bocabeats b2b Saphire

20-03h. Sindicat d'Habitatge de Palma

- Baluart de Berard

Selector Pableras + Bob Marius + Jose Palma + Technocalor + Dramonas

16-23.30h. Naua,

- Porta del Mar

Xisk+djset + Plan-ET+djset

20-03hNewsletter