dilluns 05 juny 2023 INICI | FIRES | FESTES | MERCATS | COMERÇ LOCAL | GASTRONOMIA | ESDEVENIMENTS | REPORTATGES | AGENDA

Agenda Cultural per aquest cap de setmana a MallorcaAquest cap de setmana hi ha una gran varietat d'activitats per a poder gaudir amb la família i amics. Aquí et comptem tots els concerts de música, representacions de teatre, agenda d'art i exposicions, fires i mercats que hi ha per a aquests dies.

FIRES:

-Fireta d'Oportunitats a Muro: El diumenge 19 de març, tindrà lloc una nova edició del Mercadet d'Oportunitats de Muro a l'esplanada i voltants de l'Ajuntament, entre les 9.00 i les 14.00 hores.

-Diada de Joves Emprenedors a Pollença: El diumenge 19 de març, a les 10 hores, la segona edició de la Festa Joves Emprenedors i el dijous, 23 de març, tindrà lloc la ponència 'Màrqueting Digital' de Jùlia Frau Martorell a càrrec de OAPR i Mallorca Activa.

-Fira d'Oportunitats a Sa Pobla: El dissabte 1 d'abril Sa Pobla celebra una nova edició de la Fira d'Oportunitats, de 9.00 a 20.00h, en la plaça Major del municipi.

FESTES:

-Sant Patrici a Calvià: El diumenge 19 de març, a partir de les 10 h en la Gran Via Puig de Galatzó de Santa Ponça es podrà gaudir de diferents activitats.

-Concerts per la Mostra de Cuina: El dissabte 18 de març, el públic podrà gaudir gratuïtament de dues actuacions musicals en la Plaça Major de Pollença de la mà del grup `Estació de So´ i de la batucada `Valquiria´.

EVENTS:

-La Mostra de Cuina Ruta Serra i Nord: Serà del 16 al diumenge 19 de març i inclou els municipis de Calvià, Andratx, Estellencs, Puigpunyent, Banyalbufar, Escorca, Fornalutx, Sóller, Bunyola, Deià, Valldemossa, Esporles, Pollença, Mur, Sa Pobla, Alcúdia i Santa Margalida.

-Exposició Albons de Raimon Gayà a Santanyí: El divendres 17 de març, a les 20.00 h, tindrà lloc la inauguració de l'exposició Albons de Raimon Gayà, de l'artista Raimon Gayà, a la Casa de Cultura les seves Cases Noves.

-Monòleg Miss Tupper Sex a Palma: El divendres 17 de març, a la Auditorium de Palma,`Miss Tupper Sex´, un monòleg on parla obertament de sexe i que es mou entre l'humor i la divulgació.