dilluns 15 d'abril 2024 INICI | FIRES I FESTES | MERCATS | MÚSICA I TEATRE | ART I EXPOSICIONS | NOTÍCIES I REPORTATGES | AGENDA

Fira d'Andratx

Primer cap de setmana d'abril


La XXXVIII Fira d'Andratx torna al municipi els dies 2 i 3 d'abril

Després de dos anys d'aturada per mor de la pandèmia, torna la Fira d'Andratx els propers 2 i 3 d'abril. La cita proposa una sèrie d'activitats amb la intenció de continuar "fent poble", com ara una exhibició d'animals de races autòctones i ovelles dels ramaders locals, una exhibició eqüestre a càrrec de l'Associació de Carreters i Cavallistes d´Andratx, el mercat artesà, un espai dedicat als professionals, el racó infantil amb tallers i contacontes, entre molts altres.

També es recuperen propostes tradiconals, com el concurs de tall amb motoserra, la cercavila dels Xeremiers, l'actuació i la mostra folklòrica d'Aires d'Andratx i de l'Escola de Ball Aires d'Andratx, entre d'altres. Els tradicionals espais gastronòmics de tast seran els protagonistes enguany: en especial, el 13è Recorregut de la Tapa i la 9a Jornada Gastronòmica.


"Aquest any, volem recuperar la nostra Fira i per aquest motiu, la temàtica central del 2022 gira al voltant de la gastronomia local i volem posar en valor la cuina andritxola, tradicional i d'avantguarda, potenciant els espais gastronòmics de tast i una demostració de cuina en directe a càrrec de restauradors locals, de gran prestigi dins del món gastronòmic i de la restauració, com ara Margalida Alemany, Joan Porcel i Danny Hernández”, anuncia el regidor de Fires i Mercats, Toni Bordoy.

L'AJUNTAMENT D'ANDRATX VOS DESITJA UNA BONA FIRA!