diumenge 25 de febrer 2024 INICI | FIRES I FESTES | MERCATS | MÚSICA I TEATRE | ART I EXPOSICIONS | NOTÍCIES I REPORTATGES | AGENDA

Sant Antoni 2024 a tots els municipisAls encantadors municipis de Mallorca, Sant Antoni omple de vida els carrers amb una sèrie d'activitats arrelades a la tradició local. Manacor i Sa Pobla, així com altres municipis, destaquen com a epicentres festius, on els habitants es submergeixen en cercavil.les, beneïdes d'animals i balls populars, per a retre homenatge a l'estimada figura de Sant Antoni, patró dels animals. Artà i Son Servera, igualment, aporten la seva essència única a aquestes festivitats. Una celebració que uneix la comunitat entorn de les seves arrels i valors compartits.

Si bé la gran festa es concerta en alguns municipis, quasi tots els pobles de l'illa organitzen festes i foguerons. A continuació Fires i Festes t'ofereix, poble per poble, tota la informació necessària per a viure aquest Sant Antoni com mai.

Alaró

Alcúdia

Aquest és l'enllac al programa on es poden consultar tots els esdeveniments.

Algaida

Al municipi d'Algaida se celebra Sant Honorat i Sant Antoni. En aquest enllaç podrás trobar més información sobre la celebració.

Andratx

Aquest és l'enllaç al programa on es poden consultar tots els esdeveniments.

Búger

A Búger ofereixen un Taller de forques i màscares de dimoni. Serà el divendres 19 de gener a les 18h al teatre Parroquial.

Calvià

En aquest enllaç podràs consultar tota la información relativa a les festes de Sant Antoni i Sant Sebastià al municipi de Calvià.

Campos

En aquest enllaç podràs trobar tota la información sobre les beneïdes de Campos de 2024. A més, Campos compta amb una colla de dimonis per a la celebración de la revetlla.

Capdepera

Per a consultar el programa complet de Sant Antoni 2024 de Capdepera, prem en aquest  enllaç.

Consell

Les activitats organitzades en aquest municipi són:

13 de gener: Carrosses. 16h a Avnguda Francesca Homar. Més tard, foguerons al carrer.

14 de gener: Correfoc a les 20h a la plaça Major

16 de gener: Contacontes. 18h a Cas Txeco.

Més tard: Revetlla de Sant Antoni. 20.30h a la Plaça Major (fogueró, encalçada del dimoni, ballada de sa Sinia i Tradició Ron Cremat).

Costitx

Dia 20 de gener hi haurà a Costitx un fogueró organitzat pels quintos del 2004. Disposaran de carn per torrar. El fogueró s'encedrà a les 18h. A més, a les 21h hi haurà actuación de glosadors.

Felanitx

Inca

Consulta tot el programa de Sant Antoni d'Inca en aquest enllaç.

Lloret de Vistalegre