dissabte 24 de febrer 2024 INICI | FIRES I FESTES | MERCATS | MÚSICA I TEATRE | ART I EXPOSICIONS | NOTÍCIES I REPORTATGES | AGENDA

Sant Julià i Sa Basilissa a CamposCom cada any, el municipi de Campos acull les festes de Sant Julià i Santa Basilissa. Des del 7 de gener fins al 14 de gener, es duran a terme a Campos diverses activitats per a totes les edats. A continuació es desenvolupa la informació d'aquests esdeveniments:

Dilluns 8 de gener

20h a l'Església Parroquial de Sant Julià

COMPLETES DE SANT JULIÀ Tradicional pregària de la Litúrgia de les Hores. Cant dels Goigs de Sant Julià.

21h Convent de Sant Francesc de Paula

BASILÍRICA: Gran concert líric amb el tenor Joan Laínez i la pianista Maria Victòria Cortès. Donatiu per a Càritas Campos: 5€. Entrades i reserves a l'Ajuntament de Campos.

Dimarts, 9 de gener

10h Església Parroquial de Sant Julià

MISSA SOLEMNE EN HONOR ALS NOSTRES PATRONS: Predicarà Mn. Tomeu Català, fundador Projecte Home a Mallorca. Cantarà la Coral Sant Julià.

Seguidament a la Plaça Major

PASSACARRER, HIMNE DE CAMPOS I POSADA DE BANDERA: amb la Banda de Música de Campos.

11h Plaça Can Pere Ignasi

FESTA MAJOR

MERCADET PER BERENAR: Tapes i begudes, xocolata calenta, pinxos de fruita, crispetes i les famoses coronetes de Sant Julià!

EL FASSER IMAGINARI: L'ancestral fasser de Can Pere Ignasi contarà al Dimoni Gros la història de tot l'imaginari popular campaner i els seus balls: gegants, caparrots, bestiari, dimonis, xeremiers…

VERMUT MUSICAL: amb Josep Pou i Ella Crevani

18h Convent de Sant Francesc de Paula

L'OBRA DE TOT UN POBLE: amb la Coral Infantil Sant Julià. 5€. Entrades i reserves a l'Ajuntament de Campos.

19.30h Plaça Major

BALL DELS COSSIERS

Dissabte, 13 de gener

11h Plaça Major

MOSTRA DE BALL MALLORQUÍ: Alumnes de l'Escola de Música de Campos

19h Auditòrium

CONCERT: Rondalla i Coral de l'Associació de Persones Majors de Campos

Diumenge, 14 de gener

10.30 h a 12.30h Plaça de Can Pere Ignasi

ES CERCA GENT PER FER TREMOLAR CAMPOS, VINE I BALLA PER UNA BONA CAUSA!

Diversió i solidaritat en una masterclass per aprendre a ballar. Activitat per a tots els públics. Tres modalitats de ball: hip hop, batuka i ball en línia. Cada classe serà de 40 minuts. Vine a ballar amb una peça de roba de color rosa. Aportació: 5€. Inscripcions del 27 de desembre al 12 de gener a l'Ajuntament de Campos (de 9h a 13h), Seu Comarcal AECC (carrer Nunyo Sanç de 9h a 15h) i Acadèmia de Ball Stil (de 16h a 21h). Ho organitzen: Acadèmia de Ball STIL i Associació Espanyola contra el Càncer a Campos.