divendres 01 de març 2024 INICI | FIRES I FESTES | MERCATS | MÚSICA I TEATRE | ART I EXPOSICIONS | NOTÍCIES I REPORTATGES | AGENDA

Vine a la Fira de l'embotit de Sóller aquest cap de setmanaEl proper 12 de març Sóller acollirà la que serà la segona edició de la Fira de la Carn i l'Embotit, en el qual es donaran cita al mercat municipal tots els productors d'embotits i derivats de la carn del municipi, en una jornada a la qual es combinaran les degustacions i les activitats ludicoculturals. Una iniciativa que pretén recolzar el sector carni de Sóller i promocionar els seus productes locals.

Vine a gaudir d'un dia de tradició i qualitat, i aconsegueix els productes típics, sigui per emportar a casa o per preparar allà mateix el seu berenar o esmorzar a les torradores disposades per poder cuinar-lo.

I per completar el dia, gaudiu d'un viatge a bord d'un tramvia històric, al Tren de Sóller, amb línies a l'estació de Palma i l'estació de Bunyola. Per saber més sobre els horaris accedeix a aquest link:

https://trendesoller.com/horaris

Coneix el programa complet de la Fira de la Carn i l'embotit per no perdre't cap activitat:

– 09.00 h. Obertura de la Fira-Mercat i inauguració de l'exposició 'Història de fàbriques d'embotits de Sóller' basada al llibre del mateix nom de Juan Antonio Fernández Vila i Antoni Quetglas Cifre.

– 9.30 h. Sonada d'inauguració a càrrec dels Xeremiers de Sóller

- 09.00 ha 16.00 h. Exposició, venda i degustació de productes de la carn, embotits i derivats. A la Pl. del Mercat, zona de berenar i dinar amb torradores i caliu per gaudir de les degustacions.

- 10.00 ha 12.00 h. Tallers per als nens i les famílies a càrrec de Más Cultura.

– 10.00 h. Visita guiada "Les fàbriques d´embotits de Sóller" a càrrec de Más Cultura (punt de sortida Pl. d´Amèrica, inscripció prèvia al whatsapp 691 79 10 47).

– 12.00 h. Actuació de l'Estol de Tramuntana i la Colla de Ball Camperol de Sant Carles de Peralta (Eivissa) i ball popular.

– 13.30h. Animació musical a càrrec d'AnimAcústicA Trio

Més informació a www.ajsoller.net/ca/noticies/ii-fira-mercat-de-la-carn-i-lembotit-de-soller