dissabte 24 de febrer 2024 INICI | FIRES I FESTES | MERCATS | MÚSICA I TEATRE | ART I EXPOSICIONS | NOTÍCIES I REPORTATGES | AGENDA

XXVI Trobada de Gegants a PalmaAquest proper 27 de gener, la ciutat de Palma es prepara per acollir una trobada de gegants que promet omplir els carrers de l'encant característic d'aquesta tradició. L'esdeveniment, que començarà a les 9.45 h, oferirà un programa ric en activitats i diversió per a tota la família.

- 9.45 h - Plantada de Gegants a la C. del Palau Reial: Els espectadors podran gaudir de la majestuositat dels gegants en aquest primer acte, que servirà com a obertura d'aquesta jornada plena de color i tradició.

- 10 h - Recepció de les autoritats i ball de gegants a la Pl. de Cort: Amb l'arribada de les autoritats, es donarà inici a una recepció oficial, seguida d'un animat ball de gegants a la Plaça de Cort. Els geganters exhibiran les seves habilitats en una dansa que captivarà a tots els assistents.

- 11.30 h - Cercavila pels carrers de Palma: Els gegants prenen vida en una cercavila que recorrerà diferents indrets de la ciutat, passant per la Plaça de Cort, el Carrer de Colom, la Plaça Major, el Carrer de Sant Miquel i la Plaça de la Porta Pintada. Aquesta serà una oportunitat única per veure els gegants en moviment i captar l'atenció del públic.

- 13 h - Ball de gegants a la Pl. de la Porta Pintada: La jornada culminarà amb un emocionant ball de gegants a la Plaça de la Porta Pintada. Les diferents colles de Mallorca aportaran la seva pròpia energia i estil a aquest acte, creant un espectacle vibrant i inoblidable.

Aquesta trobada de gegants promet ésser una festa visual i cultural que celebra una tradició arrelada en el cor de Palma. No us perdeu aquest esdeveniment, ideal per a tots els amants de la cultura i la diversió en família.