Jornades gastronòmiques "Inca a Taula, Vi a Vi"
Març
Una trentena de restaurants i bodegues participen a les jornades gastronòmiques Inca a Taula, Vi a Vi 2019
16 restaurants i cellers dInca i 16 bodegues de tota l'illa de Mallorca oferiran de l'11 al 14 d'abril un maridatge únic de gastronomia i bon vi a la capital d'Es Raiguer, en quatre jornades que permeten subratllar la importància d'Inca com a centre culinari de referència.
Virgilio Moreno, batle dInca, Jaume Tortella, regidor de Comerç, juntament amb representants del Consell de Mallorca, lAssociació Balear de Sumillers i els establiments participants, van presentar la setmana passada les novetats d'aquesta nova edició de les jornades gastronòmiques Inca a Taula.
«Creiem fermament en la importància que una ciutat com Inca pugui comptar amb una oferta de restauració amplia que sigui coneguda i reconeguda pels mallorquins i per tots aquells visitants de la nostra illa», va explicar Tortella.
Durant les jornades, cada restaurant presentarà una oferta única de maridatge. Així, visitants i inquers podran gaudir duna oferta única a la vegada que descobreixen plats i vins nous.
«La mostra és una oportunitat única per gaudir d'aquesta barreja gastronòmica extraordinària amb un toc diferent», va comentar el batle durant la presentació.