Inn Mallorca inaugura el SAVANNAH POOL CLUB El hotel Inn Mallorca inaugura, aquest dissabte 3 de juny, el SAVANNAH POOL CLUB, una terrassa amb piscina que se suma a l'oferta d'oci d'Inn Mallorca. |
Inn Mallorca inaugura el SAVANNAH POOL CLUB El hotel Inn Mallorca inaugura, aquest dissabte 3 de juny, el SAVANNAH POOL CLUB, una terrassa amb piscina que se suma a l'oferta d'oci d'Inn Mallorca. |
El 10 de juny se celebra la Fira de l'Albercoc en la localitat de Porreres. L'horari serà de 16:30h a 22:30h i hauran punts de venda amb una àmplia oferta gastronòmica i activitats.
En la Fira Nocturna de la Patata de sa Pobla 2023 participen 22 bars i restaurants del poble, amb una mitjana de quatre propostes gastronòmiques cadascun.
El dia 21 de juny es celebra a nivell mundial el 'Dia Internacional de la Música' o també anomenat "Dia de la Música", una jornada que es gaudeix efusivament a països com França, Italia o Alemanya o grans urbes com New York o Ciutat de Mèxic. Pollença es suma a aquest dia amb la sexta edició del Dia Internacional de la Música.
Torna l'After Sun Market del 26 de maig al 18 de juny, els divendres, dissabtes i diumenges. En ella, 30 artistes urbans seran triats per a intervenir contenidors marítims de 3 i 6 metres en la quarta edició de la convocatòria nacional de l'AfterSun Market en Port Adriano.
La Fundació López Fuseya acull l'exposició col-lectiva de vuit alumnes de la plàstica, que s'exerciten sota la direcció de l'artista Malena Tous.
Amb l'assistència de més de 200 convidats es presentava al resort Cap Vermell Grand Hotel de Canyamel l'obra: Toro de Mar del creador berlinès establert a Mallorca, Frank Krüger.
Aquest dijous dia 1 de juny comença el Mercat d'Estiu des Mercadal amb més de 80 paradetes. Hi trobareu tot de productes artesans i agroalimentaris.
Fidel a la seva cita, cada tercer cap de setmana de Maig se celebra as Castell de Capdepera el Mercat Medieval, un popular esdeveniment que aprofita el bon estat de conservació del castell per a convertir el municipi en una autèntica fortalesa medieval.
Era un infant quan els diumenges anàvem al Bar Pita del carrer Sant Magí amb la família per prendre'ns un "variat", l'aperitiu abans de la paella dels diumenges. Més endavant ho preníem o encarregàvem al bar Pototeo. No he provat mai un calamar a la romana com el que preparava Antònia.
Possiblement als seus orígens les sopes mallorquines eren un plat recurrent per a gran part de l'any, perquè amb la base del pa dur mullat en brou, et permetia completar-lo amb infinitat de productes de la temporada, la col, les bledes, els espinacs, etc.