dissabte 02 de desembre 2023 INICI | FIRES | FESTES | MERCATS | ESDEVENIMENTS | NOTÍCIES | AGENDA

Mercats de Santanyí


Tots els dimecres i dissabte

El mercat més popular i concorregut de Santanyí és el de vila. Té lloc dues vegades a la setmana: tots els dimecres i dissabtes de l'any. Allà hi podràs trobar més de 150 puestos amb el millor colorit, la fruita i verdura més frescos de la zona i molts més productes artesanals de Mallorca.

Les paradetes s'installen a la plaça Major del poble i els seus carrers adjacents. Ja ho destaca el web turístic de Cala d'Or: "El que va començar com una forma natural de fer la compra per als locals, s'ha convertit en tot un reclam turístic. El nombre de botiguers no ha parat de créixer en els últims anys i, amb ells, les visites de molts curiosos i residents d'altres municipis".


I és que el mercat de Santanyí és més que un lloc on fer compres: els veïns s'hi troben, fan petar la xerrada i es posen al dia de l'actualitat del poble. També molts turistes troben en aquests petits puestos el regal o record per als seus familiars i amics, a més de trobar-se immersos en una bona experiència de la més pura vida mallorquina, tan aferrada a la tradició mercadera.

És especialment recomanable donar una volta per trobar-se amb els millors productes illencs, com ara el formatge, embotit, sobrassada... Però també hi trobareu sabó, artesania, roba, calçat,etc.

A part del mercat de Santanyí, a la zona hi trobaràs alguns altres més especialitzats, com el mercat d'artesania de Cala Egos i Cala d'Or o el de fruites, verdures i artesania a Porto Petro.

Dies dels mercats especialitzats:

CALA D'OR: Diumenges horabaixa (artesania)

CALA EGOS: Dijous horabaixa (artesania)

PORTO PETRO: Divendres horabaixa (mercat de fruites, verdures i artesania)

Plenum Organis Festival

Coincidint amb els dies de mercat, els dimecres i dissabtes podreu gaudir dels concerts programats en el marc del festival de música d'orgue de Santanyí Plenum Organis Festival.

Es va inaugurar el passat dia 5 de maig amb un concert de Francesca Suau Artigues, i des d'aleshores destacables organistes han format part del programa, com ara Antoni Balaguer, Miquel Bennàssar, entre d'altres.

Al Facebook Orgue Jordi Bosch Santanyí podeu trobar-hi tota la informació actualitzada amb horaris i dies, a més del programa de cada un dels concerts.