dimecres 22 març 2023 INICI | FIRES | FESTES | MERCATS | COMERCI LOCAL | GASTRONOMIA | ESDEVENIMENTS | REPORTATGES

[SUSPÈS] "Dissabtes de PAM a PAM", mercat itinerant entre Porreres, Algaida i Montuïri


Primer, segon i tercer dissabte de cada mes

NOTA DELS ORGANITZADORS: Vos informam que dins les diferents mesures de contenció es declara la suspensió durant 15 dies de tots els esdeveniments públics de caire social, cultural, esportiu i comercial ( fires i mercats). Per tant, dissabte 14 i dissabte 21 no es celebrarà el mercat Pam a Pam.

Tres localitats, Porreres, Algaida i Montuïri, i un mateix objectiu: promocionar les varietats i els productes agroalimentaris de proximitat com una alternativa complementària a la del mercat convencional, i fomentar i potenciar alhora l'artesania local.

És aquest el leit motiv de la campanya Dissabtes de PAM a PAM, el mercat itinerant i de proximitat entre Porreres, Algaida i Montuïri.

Productes ecològics, agroalimentaris i artesania local, al nou mercat itinerant "Dissabtes de PAM a PAM" d'Algaida, Porreres i Montuïri

Aquest nou mercat se celebrarà el primer (Porreres), segon (Algaida) i tercer (Montuïri) dissabte de cada mes, a partir del mes de març tot coincidint amb l'arribada de la primavera.

El mercat tindrà des de 8 fins a 10 paradetes, depenent de l'època de l'any o de la celebració d'alguna activitat extraordinària: "A cada municipi se celebraran actes o activitats paralleles com ara música, propostes educatives o culturals,per tal d'enriquir encara més aquest mercat", tal com va apuntar la batlessa d'Algaida, Maria Antònia Mulet, durant la presentació.

El mercat itinerant "Dissabtes de PAM a PAM" oferirà, a banda de totes aquestes activitats, productes ecològics, agroalimentaris i la millor artesania local. Francisca Mora, batlessa de Porreres, va remarcar que aquest mercat dels dissabtes entre els tres municipis "és una illusió que es fa realitat". Joan Verger va afegir que "aquest mercat es fa a tres municipis del pla per tal d'atreure gent cap als mateixos pobles però també cap a la comarca perquè els visitants puguin apreciar de tota la varietat que tenim al pla".

I és que aquest mercat pretén també incentivar el mercat local i fer accessible el mercat a totes aquelles persones que per motius laborals no poden assistir al mercat setmanal que als tres municipis celebren entre setmana. Per a l'organització del mercat s'han encomanat parades de fusta artesanals que seran les mateixes a cada municipi, fet que unificarà la imatge a cada municipi.


Així mateix, cal destacar que per a fer les tasques de muntar i desmuntar el mercat, s’ha contractat Nartha, una empresa socialment responsable, que fomenta la integració i la inserció laboral de persones amb discapacitat.

No hay ninguna descripción de la foto disponible.