dissabte 24 de febrer 2024 INICI | FIRES I FESTES | MERCATS | MÚSICA I TEATRE | ART I EXPOSICIONS | NOTÍCIES I REPORTATGES | AGENDA
Mallorca

Mallorca, destinació turística perfecta per a totes les èpoques de l'any

Mallorca, la principal de les Illes Balears, ofereix gastronomia, cultura, turisme actiu i propostes per a totes les èpoques de l'any. A l'estiu, Mallorca s'omple de visitants en busca del sol i la platja. N'hi ha per a tots els gustos, des de les grans platges d'arena fina i blanca a les petites i amagades cales d'aigües cristallines amb gran encant. És època de gaudir de les activitats nàutiques i aquàtiques, així com d'una àmplia oferta cultural i d'oci on es barreja tradició i modernitat.

D'altra banda, l'estiu i la primavera són èpoques perfectes per gaudir de l'illa. La humitat de les pluges i el calor provoquen que moltes espècies de plantes tinguin una segona floració abans de l'arribada de l'hivern. La tardor és perfecta per passejar pels seus espais naturals, i pels parcs i jardins de pobles i ciutats. Un dels més romàntics és el bosc de Bellver, autèntic pulmó de la ciutat de Palma. Per la seva banda, la primavera és l'època de flors a la natura, també de l'inici d'una intensa agenda cultural i festiva que no aturarà fins al final de la temporada estiuenca.

Però no hem de deixar de banda l'hivern a Mallorca: durant aquesta època, l'illa ofereix una de les estampes més belles que puguis imaginar. Quan acaba el fred gener, els grans camps d'ametllers estan en plena floració i es produeix una panoràmica extraordinària: un paisatge blanc cobert de flors que semblen nevades. Molts pintors i fotògrafs arriben a l'illa per aquestes dates per tal de no perdre's aquest espectacle natural, que s'ha convertit en una de les imatges més característiques de Mallorca.

Font del text i més informació: http://www.infomallorca.net
Newsletter