dissabte 24 de febrer 2024 INICI | FIRES I FESTES | MERCATS | MÚSICA I TEATRE | ART I EXPOSICIONS | NOTÍCIES I REPORTATGES | AGENDA

BCM Mallorca ha rebut el premi a la millor empresa turística de Calvià


La Sala Palmanova de Calvià va ser l'escenari, ahir, dimecres 13 de desembre, de l'entrega de premis Ibeconomia a la millor empresa turística del municipi, guardó que ha estat per a BCM Mallorca, del Grup Cursach.

Aquest 'Primer Premi Ibeconomia a l'Excellència de les Empreses i Comerços de Calvià' és un reconeixement a les empreses del municipi que destaquen en diverses àrees clau, impulsant el creixement econòmic i social de l'economia municipal. D'aquesta manera, el major club nocturn de l'illa aconsegueix aquest guardó atorgat per primera vegada per la prestigiosa publicació econòmica i empresarial.

El guardó va ser recollit pel director general del Grup Cursach, Miguel Pérez Marsá i es tracta d'una escultura artesanal amb una placa commemorativa personalitzada, una obra creada pel talentós artista local Carlos Terroba. L'escultura adopta la forma del cor, un símbol situat al passeig marítim de Palmanova.

El premi va ser recollit pel director general del Grup Cursach, Miguel Pérez-Marsá de mans d'Elisa Montserrat Mayol, delegada de Turisme, Comerç, Activitats, i Platges i Litoral de Calvià, i Juan Antonio Amengual Guasp, batle del municipi.

Pérez-Marsá va voler destacar que es tracta d'un reconeixement "a tots els empresaris i comerços que cada matí aixequen la barrera, que és molt complicat, i això només qui ho fa sap el que costa, per això, que ens reconeguin com a millor empresa turística del municipi és un orgull i un plaer. Aquest triomf és un reconeixement a la nostra dedicació cap al turisme de qualitat i l'excellència en cada experiència que oferim."

A més, va voler afegir que "Calvià compta amb una estructura i un ecosistema turístic molt complex, molt gran, molt elaborat i molt punter, i el fet de ser reconeguts per part de l'ajuntament i Ibeconomia com una empresa excellent no fa més que reforçar la nostra idea de seguir invertint a Calvià i en l'excellència", va concloure el director general del Grup Cursach.

BCM Mallorca, un lloc per gaudir de l'oci amb molta classe

Ubicat a Calvià, BCM Mallorca és el club nocturn més gran de l'illa i combina la música dels DJ nacionals i internacionals més punteros amb un so insuperable i compta amb sis sales VIP, ideals per gaudir de la nit d'una forma més privada i selecta, uns estrictes protocols de seguretat, a més d'una illuminació i animació d'avantguarda.

Al llarg de les seves més de tres dècades de trajectòria, BCM s'ha mantingut com un referent constant en el panorama internacional, apareixent de forma recurrent en les llistes de les sales més destacades a nivell mundial.