dilluns 15 d'abril 2024 INICI | FIRES I FESTES | MERCATS | MÚSICA I TEATRE | ART I EXPOSICIONS | NOTÍCIES I REPORTATGES | AGENDA

Col-lectiva solidària al Port de Pollença


En un espai de què disposa el Reial Club Nàutic del Port de Pollença es va inaugurar una exposició de pintura, esculptura i joieria de porcellana, amb una varietat de mostres de tres artistes: Monsina Rosselló Jaume, Esther Fuster Jáudenes i Asunción Ros Ramonell amb joieria de porcellana de la marca Monsun.

MONSUN és la marca Solidària de Joieria de Porcellana creada per la unió i amistat entre les artistes Monsina i Asunción. Les vendes de MONSUN es destinaran íntegrament al viatge a Kigoma (Tanzània) que realitzaran el pròxim mes de desembre, on tot el recaptat es invertirà en la millora de les condicions dels 70 nens que viuen a l'Orfenat Mwocachi, lloc amb el qual Monsina col.labora activament des de fa més de 14 anys.

L'exposició situada en diferents àrees del lloc, permetia apreciar la personalitat de cadascuna de les creadores i la seva aportació artística. La sensibilitat de Monsina plasmant insinuacions acríliques d'inèdits paisatges als seus llenços, la bellesa plàstica de les escultures metàlliques d'Esther, la fusió d'Asun i Monsina en la delicada joieria de porcellana, es mereixien una acollida com la que van tenir.

Un èxit que pels seus comentaris era totalment inesperat. Es va demostrar el poder de convocatòria de les tres artistes amb la quantitat de visitants que van acudir a la cita, amb la intenció també de donar suport a aquesta bonica causa solidària.

Text: Xisco Barceló

Fotografies: Isabel Alabern von Rosen