dilluns 15 d'abril 2024 INICI | FIRES I FESTES | MERCATS | MÚSICA I TEATRE | ART I EXPOSICIONS | NOTÍCIES I REPORTATGES | AGENDA

El Tren de Sóller amplia freqüències de cara a Setmana Santa i l'inici de temporada


Amb la propera arribada de la Setmana Santa i l'inici de la temporada mitja, l'emblemàtic Tren de Sóller, un dels principals atractius turístics de l'illa, ha anunciat l'ampliació de les seves freqüències per satisfer la demanda dels visitants.

Amb l'objectiu de millorar l'experiència dels turistes i garantir un servei més eficient, el Tren de Sóller, que connecta Palma amb la localitat de Sóller, ha decidit augmentar el nombre de sortides diàries, com també ho fa el Tramvia, que uneix Sóller amb el port de la localitat.

Així, des d'aquest dilluns, 11 de març i fins a l'inici de la temporada alta, on s'ampliaran de nou les freqüències, la històrica línia ferroviària oferirà una major oferta d'horaris que permetrà als visitants gaudir de més opcions per planificar els seus trajectes a través d'aquest pintoresc viatge que travessa paisatges espectaculars de la Serra de Tramuntana.

El primer trajecte d'anada de Palma a Sóller es realitzarà a les 10:10 hores, mentre que el trajecte invers, de Sóller a Palma, serà a les 09:00 hores. Pel que fa al darrer trajecte del dia, es realitzarà a les 19:40 hores de Palma a Sóller, i a les 18:30 hores en sentit invers, de Sóller a Palma.

Amb aquesta mesura, el Tren de Sóller espera, no només augmentar la satisfacció dels visitants, sinó també contribuir a l'impuls econòmic de la zona. La línia ferroviària constitueix un important motor turístic i un dels atractius més emblemàtics de Mallorca, atraient a milers de turistes cada any.

Els horaris i tarifes actualitzades del Tren de Sóller es poden consultar des d'avui a la seva pàgina web www.trendesoller.com.