dilluns 15 d'abril 2024 INICI | FIRES I FESTES | MERCATS | MÚSICA I TEATRE | ART I EXPOSICIONS | NOTÍCIES I REPORTATGES | AGENDA

On veure les pel.lícules guanyadores dels Oscar 2024


Després de la celebració de la gala dels Oscar el passat diumenge 10 de març, Fires i Festes et proporciona on veure les pel.lícules guardonades per aquests premis a Mallorca. Des de l'èpica d'"Oppenheimer" fins a l'emotiva "Pobres Criaturas" i la intrigant "Zona de interés", aquestes pel.lícules captiven amb la seva excellència cinematogràfica. Submergeix-te en la màgia del setè art a cinemes com CineCiutat, Rívoli i més!

Oppenheimer

Premis: Millor Pel.lícula. Millor Director. Millor Banda Sonora. Millor Actor Protagonista amb Cillian Murphy. Millor actor de repartiment a Robert Downey Jr.

On veure: CineCiutat el dilluns 11 i el dimarts 12 de març.

Pobres criaturas

Premis: Millor Actriu Protagonista amb Emma Stone. Millor disseny de vestuari. Millor disseny de producció. Millor maquillatge i perruqueria.

On veure: Ocimax Palma, Rívoli (versió original), Multicines Manacor, Cine ciutat

Los que se quedan

Premis: Millor actriu de repartiment amb Da'Vine Joy Randolph 

On veure: En Cine Rívoli

Anatomia de una caída

Premis: Millor guió original. On veure: Rívoli i CineCiutat

Zona de interés

Premis: Millor so. Millor pel.lícula internacional.

On veure: CineCiutat i Sala Augusta

20 días en Mariúpol

Premis: Millor pel.lícula documental 

On veure: A Filmin

No obstant això, també hi ha hagut altres pel.lícules guardonades que en aquests moments no es troben a la cartellera de les grans pantalles. Aquestes són:

Godzilla Minus One amb l'Oscar a Millors efectes especials; El noi i l'aguait, amb Millor pel.lícula d'animació; i finalment, American fiction, amb Millor guió adaptat.