divendres 01 de març 2024 INICI | FIRES I FESTES | MERCATS | MÚSICA I TEATRE | ART I EXPOSICIONS | NOTÍCIES I REPORTATGES | AGENDA

Propostes artístiques per aquest cap de setmana a Mallorca


Més enllà de les propostes artístiques que s'ofereixen als principals teatres de l'illa, com són el Teatre Principal de Palma, l'Auditorium de Palma, el Teatre d'Inca, etc, que tenen una gran oferta cultural també per aquest cap de setmana, el present article es disposa a oferir una serie de propostes teatrals a altres municipis.

MOSCA

Divendres 17 i dissabte 18 de novembre a les 20.30h al Teatre Sans de Palma, la companyia ÁRTIKA de Galícia presenta el seu espectacle Mosca. Mosca és un joc de nins, que es pot convertir en un malson. Intensa, Mosca, se submergeix en la vida d'un nin i que està patint bullying, però també en el temor, en els prejudicis i no saber com pot solucionar-ho el seu entorn.

CONCERT: CHAVELA VARGAS

Dissabte 18 de novembre a l'Auditori de Sa Màniga, reapareixerà Chavela Vargas sota la cantant Celeste Alías. A partir de las 19.30h podrá gaudir d'un cant d'amor i llibertat. L'acompanyaran Santi Careta a la guitarra i Oriol Roca a la batería. El preu de l'entrada es de 12 euros.

INSTRUCCIONS PER FER-SE FEIXISTA

Dissabte 18 de novembre a l'Auditori de Manacor podrá gaudir de Instruccions per fer-se feixista a partir de les 19h. Es tracta d'un text ple d'ironia sobre la perillosa propagació dels populismes en les nostres societats. L'última reencarnació dels moviments d'ultradreta. Mercè Aránega es fica a la pell, per convertir-se en la protagonista d'un monòleg que denuncia l'actual onada de feixisme arreu d'Europa i la resta del món. Un text per fer trontollar la seguretat en el nostre sistema democràtic.

PELL DE SARGANTANA

L'auditori de l'Esponja, a Ses Salines, ofereix el proper diumenge dia 19 de novembre a les 18.30h l'obra Pell de Sargantana. Podrà gaudir dels actors Àlex Tejedor, Laura Andújar, Rodo Gener, així com també de la interpretació especial de Bárbara Nicolau.

El preu de l'entrada és simbòlic de 2 € i es pot comprar a la pàgina TicketIB i a la mateixa taquilla a partir de 60 minuts abans de l'espectacle.

COM CONTINUA?

El mateix dia, diumenge 19 de novembre, el Teatre de Muro acullirà Com continua?

Com continua? és un espectacle còmic-teatral interactiu en què el públic decideix la història en el mateix moment de la representació. Partint del clown i la improvisació, a cada funció es crea una nova història gràcies a la participació del públic, que proposa canvis en l'argument durant tota la representació.

UMBRAL

Aquest cap de setmana al Teatre del Mar de Palma es representarà Umbral. Divendres i dissabte les representacions seran a les 20h i diumenge, a les 18h. Sota la direcció, autoria i interpretació de Paco Zarzoso, juntament amb Lola López, l'obra conta cinc històries en cinc espais urbans, entre privats i públics, entre nocturns i diürns. Cadascuna de les cinc històries presenta una parella que no pot –en alguns casos no vol– superar les barreres físiques o emocionals que els impedeixen trobar-se. Amb aquest espectacle riurem i reflexionarem a partir de les tragèdies quotidianes, algunes fins i tot ridícules entre l'humor i l'emoció.