dilluns 15 d'abril 2024 INICI | FIRES I FESTES | MERCATS | MÚSICA I TEATRE | ART I EXPOSICIONS | NOTÍCIES I REPORTATGES | AGENDA

Qué fer aquesta setmana a Mallorca: estrenes cinematogràfiques


El passat cap de setmana va ser testimoni d'una emocionant desfilada d'estrenes que van oferir una àmplia gamma d'emocions. Des de superherois fins a drames commovedors i aventures plenes d'acció van portar a centenars de persones a les grans pantalles de Mallorca per a gaudir de les estrenes cinematogràfiques. Aquest article es disposa a oferir-li una pinzellada sobre aquestes estrenes, que estaran durant les pròximes setmanes als cinemes, oferint-li un pla agradable del qual gaudir a Mallorca, ja sigui tot sol, en parella, en família o amb amics.

La monja II

Estats Units, 2023. Terror.

L'any 1956, en terres franceses, un fosc succés sacseja els fonaments de la fe. Un sacerdot troba un tràgic destí, i amb la seva desaparició, una maligna presència s'estén, amenaçant amb sumir tot en la foscor. En aquest turbulent context, la valenta germana Irene es veu novament confrontada per l'aterridora entitat coneguda com Valak, la monja demoníaca. Estem davant l'esperada seqüela de "La Monja" (2018), una història que promet endinsar-nos encara més en l'abisme del sobrenatural.

Creatura

Espanya, 2023. Drama.

Després de traslladar-se al costat de la seva parella a una llar nova, Mila enfronta un enigma inesperat: la disminució del seu desig. Aviat, comprèn que la clau per a recuperar la seva passió resideix en el seu interior. Inicia llavors un viatge íntim, on recorre el seu passat, des de la infància fins a l'adolescència, amb l'esperança de reconciliar-se amb el seu propi cos i redescobrir l'espurna que havia perdut.

Karnawal

Argentina, 2020. Drama.

En el cor del nord de l'Argentina, a la frontera amb Bolívia, resideix Cabra, un jove rebel que comparteix la seva vida amb la seva mare. El seu major anhel és conquistar l'escenari com un ballarí professional de Malambo, la dansa folklòrica dels gautxos que el plena de passió i somnis. No obstant això, just quan es prepara per a la competició més transcendental de la seva vida, el seu món se sacseja davant la inesperada aparició del seu pare, sobrenomenat el Corto, qui acaba de rebre un permís de presó.

El Corto arrossega a Cabra i a la seva mare en un enigmàtic viatge per les serpentejants carreteres andines, on els llaços familiars es reaviven i les ombres del passat emergeixen. A mesura que el viatge avança, es veuen atrapats en un embull de situacions violentes i criminals que amenacen amb separar-los irremeiablement. Cabra es troba en un dilema esquinçador: haurà de sacrificar els seus somnis i abandonar al seu pare per a escapar d'aquest turbulent camí, o lluitarà per reconciliar els seus desitjos amb els inesperats girs del seu destí?

Alma Mahler, la passión

Àustria, 2022. Drama.

Pel.lícula austríaca ambientada en la primavera de 1912. Ànima Mahler, qui recentment havia quedat vídua i ostentava el títol de Gran Dama en la societat vienesa, es va submergir en un apassionant i perillós remolí. La seva vida es va creuar amb la del "*Enfant Terrible" de l'escena artística de l'època, Oskar Kokoschka, en una trobada que deslligaria una relació intensa i prohibida.

El que va començar com una connexió ardent i apassionada entre Ànima i Oskar, aviat es va convertir en un remolí de luxúria i desig mutu que amenaçava amb consumir-los per complet.

Verano en rojo

Espanya, 2023. Thriller.

Es tracta d'una pel.lícula espanyola ambientada en l'estiu de l'any 2010. La comissària María Ruiz, es veu immersa en un enigmàtic crim. Un jove ha estat assassinat, sense que es trobi cap pista sobre la seva identitat, el motiu darrere del crim o un mòbil aparent. Maria s'embarca en una recerca que es torna encara més turbulenta quan un segon assassinat se suma a la llista de misteris sense resoldre.

Afortunadament, María està acompanyada de l'experimentat periodista Lluna, qui es converteix en un aliat fonamental. Malgrat les dificultats que enfronta est com a veterà en l'era digital i la crisi dels mitjans de comunicació, Lluna aportarà la seva experiència per a desxifrar aquest enigma que els portarà fins a les portes d'un influent orde religiós.

Panda contra aliens

Canadà, 2021. Animació.

Un grup d'éssers d'un altre món emprèn una audaç missió: conquistar el planeta Terra, un lloc que ha captivat les seves imaginacions d'una manera inusual. La raó d'aquesta obsessió intergalàctica? Les misterioses transmissions de programes de televisió protagonitzats per un famós panda.

Jawan

Índia, 2023. Acció.

Motivat per una cerca personal de venjança, el valent soldat Jawan emprèn un viatge emocional que el porta a un camí inexplorat. La seva missió: esmenar els errors de la societat i redimir el seu turbulent passat, tot mentre compleix una promesa que va fer fa molts anys. En aquest viatge transformador, Jawan es creuarà amb una oficial de policia, el profund enteniment de la qual de les emocions podria deslligar la seva millor versió mentre tots dos se submergeixen en aquesta èpica batalla per la justícia.

A mesura que el seu passat l'aconsegueix i els desafiaments es tornen cada vegada més intricats, Jawan haurà de confiar en el seu coratge i astúcia per a restaurar l'harmonia en el seu món i superar els obstacles que s'interposen en el seu camí. Aquesta història fascinant promet una travessia plena d'emocions intenses i moments de profunda reflexió, on el protagonista lluita per un futur millor mentre reconcilia el seu passat turbulent.

Fumar provoca tos

França, 2022. Comèdia.

Després d'un feroç enfrontament contra una aterridora tortuga demoníaca, a cinc valents justiciers, se'ls encomana la tasca de retirar-se temporalment a un retir espiritual, per a enfortir la cohesió d'un equip deteriorat.

Al principi, l'estada és harmoniosa, oferint als herois un merescut respir després de la seva àrdua lluita. No obstant això, la tranquillitat es trenca quan Lézardin, l'emperador del mal, traça un sinistre pla per a aniquilar per complet al planeta Terra.

Podrà trobar aquestes pel.lícules en els principals cinemes de Mallorca durant diverses setmanes. Pot consultar més informació sobre els horaris i les pel.lícules en les pàgines web de cada cinema.