Mostra de cuines de Nadal a Calvià desembre La Mostra Cuines de Calvià és la millor oportunitat per conèixer el bon treball dels restaurants dels diferents nuclis urbans del municipi. Se celebra dos cops a lany, cada divendres dels mesos dabril i octubre, i des del 2020 també hi ha una edició especial Nadal. Durant aquests dies del mes de desembre, els restaurants adherits a la mostra promocionen la cuina calvianera oferint menús complets (primer plat, segon plat, postre i beguda) a preus populars. |
Mostra de cuines de Nadal a Calvià desembre La Mostra Cuines de Calvià és la millor oportunitat per conèixer el bon treball dels restaurants dels diferents nuclis urbans del municipi. Se celebra dos cops a lany, cada divendres dels mesos dabril i octubre, i des del 2020 també hi ha una edició especial Nadal. Durant aquests dies del mes de desembre, els restaurants adherits a la mostra promocionen la cuina calvianera oferint menús complets (primer plat, segon plat, postre i beguda) a preus populars. |
Santanyí Tapa a Tapa (tardor) octubre Una desena d'establiments participen en la mostra gastronòmica Santanyí Tapa a Tapa, una ruta per gaudir del poble i dels seus bars i restaurants. |
Santanyí Tapa a Tapa (tardor) octubre Una desena d'establiments participen en la mostra gastronòmica Santanyí Tapa a Tapa, una ruta per gaudir del poble i dels seus bars i restaurants. |
Nit de tapes i mercadet artesà a sa Pobla setembre i octubre Sa Pobla estrena la tardor del 2019 un nou mercat artesanal, que se celebra tots els dimecres de capvespre, entre les 18 i les 23 hores aproximadament. |
Nit de tapes i mercadet artesà a sa Pobla setembre i octubre Sa Pobla estrena la tardor del 2019 un nou mercat artesanal, que se celebra tots els dimecres de capvespre, entre les 18 i les 23 hores aproximadament. |
Ruta Tapa Tren a sa Pobla març, abril i maig Tots els divendres dels mesos de març, abril i maig, Sa Pobla et convida a pujar-te a la Ruta Tapa Tren, amb parades a diferents bars de la localitat on podreu gaudir de concerts, tapes i un caramull de sorpreses. La ruta s'inicia a l'Estació de Tren de Sa Pobla i des d'allà podreu passar pel Bar Jovent, Ses Afores, Sa Sini, l'Auba, sa Fondeta d'es Tren i Sa Placeta. Puja al tren i disfruta de Sa Pobla! |
Ruta Tapa Tren a sa Pobla març, abril i maig Tots els divendres dels mesos de març, abril i maig, Sa Pobla et convida a pujar-te a la Ruta Tapa Tren, amb parades a diferents bars de la localitat on podreu gaudir de concerts, tapes i un caramull de sorpreses. La ruta s'inicia a l'Estació de Tren de Sa Pobla i des d'allà podreu passar pel Bar Jovent, Ses Afores, Sa Sini, l'Auba, sa Fondeta d'es Tren i Sa Placeta. Puja al tren i disfruta de Sa Pobla! |
Ruta del Llonguet a Palma (dimecres) Juliol-Octubre La Ruta del Llonguet se celebra anualment des del setembre i fins al novembre, que convida els visitants a descobrir els millors llonguets i entrepans de llonguet als forns i pastisseries de Palma de Mallorca. Aquest esdeveniment està organitzat per l'Associació de Forners i Pastissers de les Illes Balears, en collaboració amb l'Ajuntament de Palma i PalmaActiva. |
Ruta del Llonguet a Palma (dimecres) Juliol-Octubre La Ruta del Llonguet se celebra anualment des del setembre i fins al novembre, que convida els visitants a descobrir els millors llonguets i entrepans de llonguet als forns i pastisseries de Palma de Mallorca. Aquest esdeveniment està organitzat per l'Associació de Forners i Pastissers de les Illes Balears, en collaboració amb l'Ajuntament de Palma i PalmaActiva. |
Mostra de Cuines de Calvià primavera La Mostra de Cuines de Calvià és la millor oportunitat per conèixer el bon treball dels restaurants dels diferents nuclis urbans del municipi... |
Mostra de Cuines de Calvià primavera La Mostra de Cuines de Calvià és la millor oportunitat per conèixer el bon treball dels restaurants dels diferents nuclis urbans del municipi... |
Jornades gastronòmiques "Inca a Taula, Vi a Vi" Març El març del 2018 neixen les jornades gastronòmiques Inca a taula, que pretenen promocionar la cuina de la ciutat a través de la participació dels diferents restaurants i cellers de la capital d'Es Raiguer. Inca a Taula representa una oportunitat per conèixer de primera mà la variada oferta dels restaurants i cellers dInca. |
Jornades gastronòmiques "Inca a Taula, Vi a Vi" Març El març del 2018 neixen les jornades gastronòmiques Inca a taula, que pretenen promocionar la cuina de la ciutat a través de la participació dels diferents restaurants i cellers de la capital d'Es Raiguer. Inca a Taula representa una oportunitat per conèixer de primera mà la variada oferta dels restaurants i cellers dInca. |
Mostra gastronòmica Mallorca Degusta Març En 2018 nace la 1ª Muestra gastronómica "Mallorca Degusta SER Foodie. Vi, vermut i variat mallorquí ", con el objetivo de convertirse en el "gran escaparate de la cultura gastronómica mallorquina"... |
Mostra gastronòmica Mallorca Degusta Març En 2018 nace la 1ª Muestra gastronómica "Mallorca Degusta SER Foodie. Vi, vermut i variat mallorquí ", con el objetivo de convertirse en el "gran escaparate de la cultura gastronómica mallorquina"... |
Fira del pa amb oli de Montuïri Juny La Fira del pa amb oli de Montuïri és un esdeveniment de nova creació que es celebra en aquest poble del pla mallorquí a principis destiu. |
Fira del pa amb oli de Montuïri Juny La Fira del pa amb oli de Montuïri és un esdeveniment de nova creació que es celebra en aquest poble del pla mallorquí a principis destiu. |
Menjar bé a sa Pobla darrer cap de setmana de novembre (fira) El cultiu darròs a tocar de sAlbufera és un dels més tradicionals de sa Pobla. Per aquest motiu, fa uns anys que aquest municipi dedica a larròs la seva fira de tardor. Larròs pobler, de tipus bomba, és ideal per cuinar arròs brut o un bon calderó d'arròs, plats que vénen de gust amb larribada del fred a finals de novembre. La Fira de lArròs Pobler sacompanya amb lesdeveniment gastronòmic Menjar bé a sa Pobla, en què bars i restaurants del municipi preparen plats especials de temporada. |
Menjar bé a sa Pobla darrer cap de setmana de novembre (fira) El cultiu darròs a tocar de sAlbufera és un dels més tradicionals de sa Pobla. Per aquest motiu, fa uns anys que aquest municipi dedica a larròs la seva fira de tardor. Larròs pobler, de tipus bomba, és ideal per cuinar arròs brut o un bon calderó d'arròs, plats que vénen de gust amb larribada del fred a finals de novembre. La Fira de lArròs Pobler sacompanya amb lesdeveniment gastronòmic Menjar bé a sa Pobla, en què bars i restaurants del municipi preparen plats especials de temporada. |