dissabte 24 de febrer 2024 INICI | FIRES I FESTES | MERCATS | MÚSICA I TEATRE | ART I EXPOSICIONS | NOTÍCIES I REPORTATGES | AGENDA
Bullit de peix d'Eivissa

Illes Balears

Un dels guisats més reconeguts de la cuina eivissenca és el "Bullit de Peix" un plat de catàleg històric de la gastronomia marinera.

Bullit de peix d'Eivissa

Illes Balears

Un dels guisats més reconeguts de la cuina eivissenca és el "Bullit de Peix" un plat de catàleg històric de la gastronomia marinera.



La Caldereta de llagosta a Menorca

Illes Balears

Tot aquell que va a Menorca i és aficionat a la gastronomia, no se'n va de l'illa sense haver provat o pres si ja la coneixia, una caldereta de llagosta

La Caldereta de llagosta a Menorca

Illes Balears

Tot aquell que va a Menorca i és aficionat a la gastronomia, no se'n va de l'illa sense haver provat o pres si ja la coneixia, una caldereta de llagosta



La dolçor de les Illes Balears

Illes Balears

La dolçor de les Illes Balears.

La dolçor de les Illes Balears

Illes Balears

La dolçor de les Illes Balears.



Arròs Brut Mallorquí

Mallorca

L'arròs brut mallorquí és un arròs caldós i és un plat de cullera imprescindible a la gastronomia mallorquina, per al qual utilitzen productes de l'horta i una varietat de tipus de carn.

Arròs Brut Mallorquí

Mallorca

L'arròs brut mallorquí és un arròs caldós i és un plat de cullera imprescindible a la gastronomia mallorquina, per al qual utilitzen productes de l'horta i una varietat de tipus de carn.



Llengua amb tàperes

Mallorca

Un plat deliciós de la cuina mallorquina és la 'llengua amb tàperes'. Bé es pot utilitzar llengua de vedella o llengua de porc. Preparem una picada amb julivert i ametlla.

Llengua amb tàperes

Mallorca

Un plat deliciós de la cuina mallorquina és la 'llengua amb tàperes'. Bé es pot utilitzar llengua de vedella o llengua de porc. Preparem una picada amb julivert i ametlla.



La sobrassada

Mallorca

El segell d'Indicació Geogràfica Protegida ens confirma el valor que s'atorga a la sobrassada de porc negre.

La sobrassada

Mallorca

El segell d'Indicació Geogràfica Protegida ens confirma el valor que s'atorga a la sobrassada de porc negre.



Llom amb col

Mallorca

Per a preparar el llom amb col, no poden faltar-nos uns ingredients bàsics; fulles de col, llom de porc, botifarró i sobrassada...

Llom amb col

Mallorca

Per a preparar el llom amb col, no poden faltar-nos uns ingredients bàsics; fulles de col, llom de porc, botifarró i sobrassada...



El Trempó, l'ensalada d'estiu

Mallorca

Hi ha qui defineix el trempó o trampó com l'ensalada de Mallorca, potser de les més senzilles que hi ha, tomàtigues (és aconsellable pelades), pebrots, cebes, sal i oli d'oliva verge extra. L'etimologia de la paraula trempó ens condueix al verb mallorquí trempar....

El Trempó, l'ensalada d'estiu

Mallorca

Hi ha qui defineix el trempó o trampó com l'ensalada de Mallorca, potser de les més senzilles que hi ha, tomàtigues (és aconsellable pelades), pebrots, cebes, sal i oli d'oliva verge extra. L'etimologia de la paraula trempó ens condueix al verb mallorquí trempar....



Història de 'El Pollo Dorado'

Mallorca

En 1985 el matrimoni format per Francisco Aguilera i Micaela Vera sorgeix la idea de posar en marxa, un rostidor de pollastres i una planxa d'hamburgueses i salsitxes frankfurt per a portar i es van situar a l'interior de la gran superfície denominada Mini-Max al carrer Aragó de Palma...

Història de 'El Pollo Dorado'

Mallorca

En 1985 el matrimoni format per Francisco Aguilera i Micaela Vera sorgeix la idea de posar en marxa, un rostidor de pollastres i una planxa d'hamburgueses i salsitxes frankfurt per a portar i es van situar a l'interior de la gran superfície denominada Mini-Max al carrer Aragó de Palma...



L'ENSAÏMADA

Mallorca

El significat de la paraula ensaïmada deriva del mallorquí saïm, la qual cosa vol dir que una traducció aproximada en l'idioma espanyol seria: 'enmantecada' o 'amantecada'...

L'ENSAÏMADA

Mallorca

El significat de la paraula ensaïmada deriva del mallorquí saïm, la qual cosa vol dir que una traducció aproximada en l'idioma espanyol seria: 'enmantecada' o 'amantecada'...



Anem a prendre un 'variat'

Mallorca

Era un infant quan els diumenges anàvem al Bar Pita del carrer Sant Magí amb la família per prendre'ns un "variat", l'aperitiu abans de la paella dels diumenges. Més endavant ho preníem o encarregàvem al bar Pototeo. No he provat mai un calamar a la romana com el que preparava Antònia. 

Anem a prendre un 'variat'

Mallorca

Era un infant quan els diumenges anàvem al Bar Pita del carrer Sant Magí amb la família per prendre'ns un "variat", l'aperitiu abans de la paella dels diumenges. Més endavant ho preníem o encarregàvem al bar Pototeo. No he provat mai un calamar a la romana com el que preparava Antònia. 



SOPES MALLORQUINES

Mallorca

Possiblement als seus orígens les sopes mallorquines eren un plat recurrent per a gran part de l'any, perquè amb la base del pa dur mullat en brou, et permetia completar-lo amb infinitat de productes de la temporada, la col, les bledes, els espinacs, etc.

SOPES MALLORQUINES

Mallorca

Possiblement als seus orígens les sopes mallorquines eren un plat recurrent per a gran part de l'any, perquè amb la base del pa dur mullat en brou, et permetia completar-lo amb infinitat de productes de la temporada, la col, les bledes, els espinacs, etc.



< 1 2 3 4 5 >


Newsletter