divendres 01 de març 2024 INICI | FIRES I FESTES | MERCATS | MÚSICA I TEATRE | ART I EXPOSICIONS | NOTÍCIES I REPORTATGES | AGENDA
Sóller

Sóller és una visita obligada a la costa nord-oest de Mallorca

Ubicat a uns 3 km del seu port, el Port de Sóller. El poble sorgeix sobre una gran vall fèrtil envoltada de muntanyes. Sóller reparteix la seva vall entre el poble de Fornalutx i el llogaret de Biniaraix, la població total és d'unes 13.000 persones.

La vall és famosa pels seus horts de tarongers i els marges millenaris d'oliveres. La vall de Sóller i el port es troben a mitja hora de l'aeroport de Palma de Mallorca i gaudeixen de bones comunicacions mitjançant el seu propi ferrocaril, tramvia i serveis d'autocar.


La vall i les muntanyes que l'envolten, la Serra de Tramuntana són la destinació preferida per gent de tot arreu del món, especialment els aficionats a l'excursionisme, la natura, la cultura, el esports acuàtics, la gastronomía o simplement per aquells que necessiten un descans tranquil lluny del tràfec quotidià d'altres indrets més coneguts de l'illa.

Sóller és coneguda pel cultiu de taronges, és per això que la Fira de la Taronja, que se celebra a la primavera, és una de les més populars del municipi. També són populars i molt concorregudes les Fires i Festes de Maig a Sóller, tradicionalment conegudes com a Festes de Moros i Cristians. Finalment, la localitat celebra les seves festes d'estiu per Sant Bartomeu.

El mercat setmanal de Sóller té lloc el dissabte.

Font text: http://www.visitsoller.com
Newsletter